Selecteer een pagina
De noodzakelijke afwerking en groei na de verwerking van trauma en andere emotionele verwondingen

Wanssum
coaches, (hypno)therapeuten, HR-adviseurs, ondernemers en alle geïnteresseerden in de diepgang over groei, gezondheid en vitaliteit

In deze masterclass vergaar je onmisbare kennis, ervaring en wijsheid die jou als coach, therapeut, personeelszaken adviseur gaat onderscheiden in jouw vak en die privé je dieper laat ontwikkelen. In deze masterclass maak je kennis met een revolutionaire, verrassende, wonderbaarlijke en enorm motiverende wetenschap die ontstaan is in de laatste decennia. Deze wijst ons door middel van krachtige bewijzen erop dat wij meer zijn dan dat wat wij denken. In ons dagelijks bestaan hebben wij dit altijd diep gevoeld. De bestaande wetenschap die de mechanische visie over de wereld verdedigt heeft echter geleid tot technologisch meesterschap en persoonlijke slachtofferschap. Terwijl feest gevierd wordt over de materialistische verworvenheden verdort het leven in het individu voort. Emotionele onwetendheid, eenzaamheid en manipulatie zijn kenmerken van deze wereld zonder gevoel en emotie.

Maar dit kan nu anders. De nieuwe wetenschap staat dicht bij de mens en geeft ons inzicht in de meest fundamentele aspecten over het leven waar wij zo hongerig naar zijn. Aspecten van het leven die ons de kracht terug geven om vreugdevol, vitaal en enorm gemotiveerd door een leven vol zingeving te gaan. De nieuwe wetenschap leert ons emotionele meesterschap te bereiken in directe verbondenheid met de universele waarheden over de mens en het universum.

Filosofen, schrijvers, kunstenaars, wetenschappers, monniken, oude wijzen, meesters in yoga en qi gong, enz., enz. hebben al duizenden jaren hierover geschreven. Het is nu de tijd geworden om aan de slag te gaan met deze informatie en te worden wie wij zijn: niet meer een mechanisch lichaam in een levenloos universum, maar een bewust en krachtig mens verbonden met en gedragen door dit levend universum. Ondanks het feit dat de mens steeds aangespoord wordt om sneller te leven en schijnoplossingen te blijven zoeken vanuit het hoofd met alle gevolgen van dien zoals een bevroren hart en een kapot lichaam, is er een revolutie gaande op het wetenschappelijke gebied dat de schoonheid en de kracht van het leven viert, dat ons positief verrast en diep ontroert, dat ons enorm innerlijk en onvoorwaardelijk motiveert. Het is de nieuwe wetenschap dat als een ultieme broodnodig recept voor een vitaal lichaam, een vreugdevol hart, een rustige geest en een zinvol ratio ons de tools aanreikt dit werkelijk in ons leven te kunnen realiseren.

De kern van deze masterclass is jouw ervaring. Met de wetenschappelijk onderbouwde theorie ga je aan de slag zodat jij het eerst zelf kunt ervaren en dan toepassen. Hierdoor maak jij een enorme sprong in jouw ontwikkeling. Over jouw trauma’s, beperkende patronen en overtuigingen heb jij gereflecteerd, al jouw emotionele verwondingen zijn verkend en verwerkt. Nu is het moment om de vergaarde wijsheid in jouw eigen groei toe te passen en het geleerde direct in je eigen professie en dagelijkse leven in te zetten. Want alleen zelfkennis staat voor zelfrealisatie en transformatie.
De onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Zenuwstelsel als verbinding tussen hart/hoofd/lichaam.
 • Onderbewustzijn en realiteit: verandering van perspectief. Is realiteit de uitkomst, of juist het begin?
 • Signaalfunctie van het onderbewustzijn.
 • De werking van het limbisch brein. De communicatie tussen hart en brein.
 • Lichaam / mind programmering. Werking van hormonen. Ineffectiviteit van cognitieve therapie.
 • Materie en energie: kwantumfysica aan het woord. We zijn deel van het geheel en alle eigenschappen van het geheel zijn in ons.
 • Hoe ontstaan overtuigingen. Hoe we het leven ervaren en wetenschap bedrijven vanuit overtuigingen.
 • DNA en cellenonderzoek; de werking van epigenetica. Het “doorgeven” van ongezonde overtuigingen.
 • Descartes, Darwin en Newton van tafel.
 • Het ontstaan van ziektes. Misbruik van het lichaam door innerlijke overtuigingen / blokkades.
 • Terug naar de mens. Hoe richten we ons tot de persoon i.p.v. de ziekte centraal te zetten.
 • Werken met het kwantumveld. Hoe ontstaan het kwantum-zijn en kwantum-voelen.
 • Introductie in neuroplasticiteit. Van neuroplasticiteit naar zelfsturende neuroplasticiteit.
 • Het lichaam als communicatiemiddel.
 • Het hogere zelf.

Deze masterclass start op donderdag 19 september 2019. Er zijn in totaal 20 lesdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. De lesdagen vinden plaats op donderdag om de twee weken zoals het volgt: 19 september, 3, 17, 31 oktober, 14, 28 november, 12 december, 9, 23 januari 2020, 13, 27 februari, 12, 26 maart, 9, 23 april, 7, 21 mei, 4, 18 juni en 2 juli.
Kosten € 2980,- , vrijgesteld van BTW, inclusief studiemateriaal, koffie, thee, water, fris, iets lekkers.

De keuze is aan jou: durf jij te ontsnappen uit de emotionele gevangenschap die jouw dagelijkse vitale energie opvreet, jouw dromen bevriest en jouw gezondheid beschadigt? Durf jij als coach, therapeut, personeelsadviseurs, ondernemer en gewoon als mens naar een hoger niveau van je ontwikkeling te stappen zodat jij je zowel privé als professional onderscheidt? Dan is het nu het moment om het te doen.