Selecteer een pagina

We staan aan de vooravond van een revolutionaire, verrassende, wonderbaarlijke en enorm motiverende nieuwe wetenschap. Een wetenschap die ons met krachtige en overtuigende bewijzen laat zien, dat wij méér zijn en kunnen, dan dat we denken. Want terwijl feest gevierd wordt over de materialistische verworvenheden, verdringen we het gevoel en de emotie. We doen op allerlei vlakken aan symptoombestrijding en schijnoplossingen vanuit het hoofd, terwijl de werkelijke oorzaken gewoon doorsluimeren. We hebben meer uitval door stress en er bestaan meer ziektes dan ooit tevoren. De huidige wetenschap leidt tot technologisch meesterschap en financiële bubbels op macro niveau, maar slachtofferschap en uitputting op persoonlijk niveau.

De nieuwe wetenschap leert ons om de schoonheid en de kracht van het leven te vieren. Het staat dicht bij mens en natuur en geeft inzicht in de meest fundamentele aspecten van het leven waar wij zo hongerig naar zijn. Aspecten die ons de kracht terug geven om vreugdevol, vitaal en enorm gemotiveerd door een leven vol zingeving te gaan. Die ons het eigen leiderschap teruggeven. De nieuwe wetenschap beweegt zich tussen allerlei werelden, alternatief, traditioneel, spiritueel, psychologisch, modern en oeroud. Het leert ons emotionele meesterschap te bereiken in directe verbondenheid met elkaar en de wereld om ons heen. Het is de nieuwe wetenschap die ons de tools aanreikt voor een vitaal lichaam, een vreugdevol hart, een rustige geest en een zinvolle ratio, als het ultieme recept.

Filosofen, schrijvers, kunstenaars, wetenschappers, monniken, oude wijzen, meesters in yoga en qi gong, enz., enz. hebben er al duizenden jaren over geschreven. Het is nu tijd om aan de slag te gaan en te worden wie wij zijn; werkelijk verbinding te leggen tussen denken, doen, voelen en zijn. Durf jij te ontsnappen uit de emotionele gevangenschap die jouw dagelijkse vitale energie opvreet, jouw dromen bevriest en jouw gezondheid beschadigt? Durf jij het leven ten volle te leven? De keuze is aan jou…

Deze 10-daagse opleiding is uniek! Het is de eerste opleiding in Nederland die de werelden van de gevestigde wetenschap en de nieuwe wetenschap verbindt. De eerste opleiding die werkt met energie en het eigen vermogen van mensen aanspreekt om zelf te komen tot heelheid en gezondheid. Zeg ja tegen een geweldig opleidingsjaar en leer alles over de nieuwe wetenschap. Laat je uitdagen, prikkelen, emotioneren en krijg tools in handen om vitaal te leven vanuit het hart. Bekijk de wereld van een andere kant, ontdek nieuwe mogelijkheden en ga mee op een bijzondere reis door het universum.

Lees meer: https://www.alba-academie.nl/coach-opleidingen/inclusive-life/